30 januari 2010

Föräldrars kön spelar ingen roll

Jag blir lite fundersam när "artiklar" som den här måste publiceras, men personer som är väldigt intresserade av forskning kanske tar till sig resultatet och det är ju positivt. "Enligt författarna gör det ingen skillnad vilket kön föräldrarna har, så länge de är kärleksfulla och tar ansvar."

8 kommentarer:

  1. Håller med, egentligen borde det inte behövas, folk borde fatta det ändå. Men så ser ju tyvärr inte verkligheten ut, vissa lever fortfarande i sin heteronormativa bubbla.

    SvaraRadera
  2. Elin Astrid: Nä så himla tråkigt :(

    SvaraRadera
  3. Tragiskt med alla bögar och flator.Klart att barn behöver en mamma och en pappa. Det är så självklart så allt annat är sjukt påhitt.

    SvaraRadera
  4. Anonym: HA HA HA, jag blir inte provocerad. Tyvärr

    SvaraRadera
  5. Min åsikt är att man bör låta naturen ha sin gång. Tror fullt och fast på det naturliga urvalet enligt Charles Darwins teorier.
    Vad gäller homosexuella så är det min bestämda uppfattning att de av naturen inte ämnade att fortplanta sig och bör ej heller få möjlighet att föra sin defekta DNA vidare.

    SvaraRadera
  6. Om detta stämmer, hur kommer det sig då att väldigt många adoptivbarn/fosterbarn får psykiska problem när dom är vuxna eftersom dom inte haft kontakt med sina biologiska föräldrar?? Tex så löper dom ca 4 ggr högre risk att ta livet av sig själva än dom som lever med sina biologiska föräldrar. Jag tror inte på denna undersökning!

    SvaraRadera
  7. orvar, artikeln handlade inte om adoptivbarn! Adoptivbarn har en annan historia och för de barn som får problem handlar det inte generellt om att de inte haft kontakt med sina biologiska föräldrar (sina blodsband). Alla som i tidig ålder blir övergivna/utsätts för svår separation, vilket adoptivbarn som regel blir minst två gånger innan de kommer till sin adoptivfamilj löper något större risk att må dåligt av detta eller få en svårare identitetskris i tonåren./s

    SvaraRadera
  8. Finns också barn som föds in i enn hetrosexuellt äktenskap där en av föräldrarna senare upptäcker att hon/han är homosexuell. Är det då skadligt för barnet att fortsätta ha kontakt med sin pappa eller mamma efter att detta uppdagats tycker ni? Sexualitet är EN liten del av oss komplexa människor. finns nog konstigare skadligare egenskaper och läggnigar människorkan ha. Mina barn har en mamma en pappa och 2 bonuspappor. Alla vi 4 älskar de här 2 barnen och i vår skola finna 3 familjer som har det likadant och säkert fler som inte vågat ta steget ännu... välkommen till 2010! :)

    SvaraRadera