18 mars 2010

Malin Wollin, stäng kakhålet

Alltså sådant här.
"Snälla rara sockertoppsvänstern med vispad grädde uppå; visst kan vi väl bli jämställda och samtidigt hylla könen och våra underbara olikheter? Heja kvinnor och män, inget sabla Hen"
Ja Malin Wollin, det kanske finns en anledning till att du enkom skriver "tramskrönikor" i diverse tidningar. Har en inget vettigt att säga är det bättre att stänga kakhålet, menar jag.

3 kommentarer:

  1. Jag håller SÅ MYCKET med dig. Malin Wollin är en pajas. Ibland lyser det igenom lite vett i det hon skriver men oftast är det bara trams.

    SvaraRadera
  2. Öhh, är det detta som kallas kvinnlig härskarteknik? Inte för att jag läst Wollins krönika, men nog borde ni väl kunna argumentera lite bättre än att bara skrika: Shut the fuck up!
    Är det det som menas med genusmedveten? Att bara för det karlar med taskig attityd, så skall vi kvinnor minsann också be våra meningsmotståndare dra dit pepparn växer? Här skall konstrueras nya könsroller. Jösses!

    Men vad vet jag. Jag är ju bara ett skäggigt gubbslem som inte har en chans att uppnå er upphöjda genusmedvetenhet. En härskare och förtryckare...

    SvaraRadera
  3. Elin Astrid: Haha ja, pajas var ett bra ord. Jag undrar om hon "skriver för målgruppen"? Är det sådant folk vill läsa? Hoppas inte

    Anonym: Jag känner absolut inget som helst ansvar att bete mig enligt en (din) mall för en "genusmedveten person" och jag anser inte heller att, som du uttrycker det, "vi kvinnor" är en enhetlig grupp med gemensamma åsikter. Jag tror på individen, och just den här individen uttrycker sig precis som hon vill, må så vara att det uppfattas kaxigt. Sen att du själv definierar dig som "ett skäggigt gubbslem, härskare och förtryckare" får stå för dig. hej

    SvaraRadera